Onze Visie

Caterwings is geboren uit een passie voor lekker eten op het werk. Caterwings is een toonaangevende online marktplaats voor bedrijfscatering en combineert de expertise van de internationale bedrijven Lemoncat en OrderIn met die van gespecialiseerde cateraars. Met Caterwings en onze slogan: Eat better at Work willen we goed eten en gastvrijheid in bedrijven weer op de voorgrond brengen. Wij zien goed eten als een investering in goede zakenrelaties en werknemers. Ons doel is om de manier waarop bedrijven voedsel en catering bestellen fundamenteel te veranderen door een eenvoudig online winkelproces te bieden met handgekozen cateraars van over de hele wereld.

Onze service

Caterwings is een toonaangevende online marktplaats voor kantoor- en bedrijfscatering. Of het nu gaat om een bedrijfsontbijt, zakenlunch, vergaderbord of een bedrijfsfeest voor 10 tot 2000 medewerkers - Caterwings helpt u bij het vinden van de juiste bedrijfscatering voor al uw gelegenheden en evenementen. Passie is ook onze aanspraak op onze Caterwings online shop.

Onze producten

Het bestelproces is intuïtief en afgestemd op uw behoeften. Of het nu de marktplaats is, waar u kunt filteren op menu's en direct kunt bestellen, of onze tool Brief.me, die individuele aanbiedingen creëert en ook directe communicatie met de cateraar mogelijk maakt. Voor bedrijven met een regelmatige cateringbehoefte is er Mealplans, de perfecte manier om uw team regelmatig te voorzien van catering. U kunt dagelijks, wekelijks, tweemaandelijks, afhankelijk van uw wensen, maaltijden laten bezorgen op kantoor.

Ons Team

Wij bieden u een geweldige plek om te werken. Een plek waar je nieuwe mogelijkheden kunt verkennen, initiatieven kunt nemen en een echte impact kunt hebben. Bij Caterwings voeg je je bij ons ambitieuze en zeer gedreven team. Door voortdurend te zoeken naar hogere standaarden hebben we ons gevestigd als een van ’s werelds toonaangevende platforms in de bedrijfscateringsector. We geloven sterk in het hebben van een goede tijd en het beter eten op het werk. Onze aanpak heeft ons geholpen om een wereldwijd netwerk te creëren en mensen over de hele wereld samen te brengen.

Onze Locaties

Wij zijn een van 's werelds toonaangevende online platforms voor bedrijfscatering. Internationaal gepositioneerd, zijn we actief in 8 landen met meer dan 300 partners wereldwijd.